De Dremel 8240 doet wat je verwacht wat hij moet doen. Het is een hoogtoerige roterende multitool waar je in dit geval veel accessoires bij krijgt voor veel verschillende taken van slijpen tot boren tot schuren(van randjes). Dat er twee accu's in dit pakket zitten is handig, ik gebruik hem niet dermate lang dat ik ze allebei constant nodig heb maar als je bezig bent en eentje valt leeg hoef je niet te stoppen en te wachten tot hij weer voldoende is opgeladen maar pak je de andere accu.
De meegeleverde koffer is handig, de bouwkwaliteit van de koffer is niet super maar de bouwkwaliteit van het gereedschap is belangrijker (lade klemt redelijk vaak). Zeker bij een apparaat zoals de Dremel waarbij je accessoires heel klein zijn en makkelijk kwijt raken is het handig dat je alles bij elkaar hebt in een koffer.
Je kan het toerental instellen tussen de 5k en 35k toeren voor alles van hout tot metaalbewerking, het apparaat is sterk genoeg voor de meeste klussen en heb niet het gevoel dat ik de bedrade versie nodig heb.
Pluspunten
- Mooie set
- Dremel werkt goed